Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola

1043 Budapest, Tanoda tér 6. | +36-1-369-2148 | http://www.szentjanos.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünkben nyolc évfolyamon folyik az oktatás. Első évfolyamon három, második, harmadik, negyedik évfolyamon két párhuzamos osztályban, felső tagozaton pedig évfolyamonként egy osztályban. Osztálylétszámok alsó tagozaton 17 és 25 fő, felső tagozaton 18 és 29 fő közé esnek. Délután az alsóbb osztályok napköziben, a felsősök tanulószobán, illetve különböző szakkörökön, sportfoglalkozásokon tölthetik hasznosan az idejüket.

A gyermekek minden évfolyamon heti két órában tanulnak hittant, az első három évfolyamon furulyát, negyedik osztálytól angolt, számítástechnikát és egyházzenét.

 

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-369-2148
Email:a.apostol1@upcmail.hu
Honlap:http://www.szentjanos.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek