Pécsi Sebestyén Ének-Zenei Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

1041 Budapest, Lőrinc u. 35-37. | +36-1-369-1826 | http://pecsisebestyen.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az iskola profilja, az emelt szintű ének-zene oktatás, 1989-ben kiegészült alapfokú művészetoktatással, így lehetősége nyílt az iskola tanulóinknak zongora, gordonka, hegedű, 2002-től fuvola tantárgyak tanulására. A zeneiskola keretén belül óvodások számára dalosjáték foglalkozásokat szervezünk. Hangszeres növendékeink szolfézs órákon, vonós tanszakunk növendékei korrepetíción is részt vesznek. Az zeneiskola keretein belül 1990-ben megalakult a Camerata Piccola Zenekar, ami reneszánsz és barokk műveket ad elő.

A zeneiskolák legfontosabb feladata, hogy tanulóinak a személyiségük fejlődéséhez és az általános műveltségük teljesebbé tételéhez a zenei alapműveltséget megadja. Zenekedvelő, koncertlátogató közönséget kívánunk nevelni.

A zeneiskolába felvételi útján kerülnek a növendékek. Minden tanszakra bizottság felvételiztet, figyelembe veszi, hogy a tanuló adottságai az adott hangszer tanulásához megfelelők-e.

Ha a sors kegye folytán hozzánk kerül igazán tehetséges kisgyerek, kötelességünk a legnagyobb felelősségtudattal és alázattal felkészíteni őket zenei pályára

A IV. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek