Park Óvoda - Lakkozó Tagóvoda

1048 Budapest, Lakkozó u. 3. | +36-1-380-6603 | http://www.parkovi.hu

Oszd meg másokkal!

Alapelvünk, hogy arra törekedjünk, a nálunk töltött időt élményekben gazdagon töltse, s derűs, kiegyensúlyozott légkörben fejlődjön minden gyermek. Az óvodai élet segítse elő, hogy a gyermek olyan helyzetbe kerüljön, ahol számára eddig ismeretlen kulturális, művészeti élményekkel találkozzék, új tapasztalatokat szerezhessen.

A néphagyományok megismerését is fontosnak tartjuk a mai világban, felelevenítjük a régi hagyományokat, bemutatva a népi kultúra alapelemeit. A gyerekek nevelésében a család szerepe a meghatározó, az óvodai nevelés kiegészíti azt. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az óvodai és családi nevelés közel azonos elvek alapján történjen, s ehhez feltétlenül szükséges egy szoros, kölcsönös bizalmat feltételező kapcsolat kialakítása.

Közösen kell mindent megtennünk annak érdekében, hogy a kisgyermek családi és óvodai élete közti átmenet folyamatos legyen. Ehhez ismernünk kell a családok sajátosságait, szokásait, így a családra szabott speciális segítséget nyújthatunk.

IV. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-380-6603
Email:parkovi@parkovi.hu
Honlap:http://www.parkovi.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek