Nyár Óvoda

1042 Budapest, Nyár u. 14. | +36-1-369-3050 | http://nyaroviujpest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az újpesti Nyár Óvoda a főváros IV. kerületének városközpontjában, lakótelepi környezetben található épületében várja a családokat nyolc, életkor szerint osztott csoportban, ahol a gyermekek derűs, szeretetteljes, elfogadó légkörben, érzelmi és fizikai biztonságban nevelődhetnek. Pedagógusaink minden gyermeket a fejlődését elősegítő egyéni bánásmódban, figyelemben, feltétel nélküli elfogadásban, együttérző gondoskodásban részesítenek, érzelmi és fizikai igényeik kielégítésére törekednek. A nevelés során figyelembe veszik a gyermekek fejlődő személyiségének egyéni sajátosságait, eltérő fejlődési ütemét.

IV. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-369-3050
Email:nyaroviujpest@gmail.com
Honlap:http://nyaroviujpest.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek