Liget Óvoda - Királykerti Tagóvoda

1042 Budapest, Király u. 26-28. | +36-1-369-0309 | http://kiralykertiovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Királykerti Tagóvoda az újpesti városközpont lakótelepének csendes részén található. Azonos, hogy a nagy kertekben a füves, árnyékot a kis pancsolót, és a csoportok teraszait körülölelő fák, és bokrok nyújtanak árnyékot.   Kora tavasztól, késő őszig a szabadban tevékenykedhetnek a gyerekek, a  létszám 25 fő.   A homogén, azonos korcsoportok a Ligetben, a vegyes csoportok a Királykertiben egymás mellett, együtt játszanak, így spontán módon elsajátíthatják a gyerekek a különböző együttműködési, és együttélési formákat. A testvérek járhatnak egy csoportba.   Szakképzett óvodapedagógusok, és dajka nénik látják el a kisgyermekek nevelését, és felügyeletét. 

IV. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-369-0309
Email:kiralykerti@gmail.com
Honlap:http://kiralykertiovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek