Liget Óvoda

1041 Budapest, Rózsaliget köz 1. | +36-1-369-7006 | http://ligetovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2011 nyarán fenntartói döntés alapján a Liget Óvoda összevonásra került a szomszédos Királykerti óvodával, így lett a két intézményből szerkezetileg egy intézmény, a Liget Óvoda Királykerti Tagóvoda. A székhely óvoda a Liget Óvoda a Rózsaliget köz 1.sz. alatt található, csendes, nyugodt környezetben. 1983 óta működünk 6 csoporttal, csoportonként 25 gyermekkel.

Az óvoda udvarán nagy, füves területen, árnyas fák alatt játszhatnak a gyerekek. Az udvaron lévő játékeszközök megfelelnek az óvodás korosztály igényeinek. Itt áll a műfüves focipálya, amelyet az Ovi-foci Alapítványtól kapott óvodánk. Itt a gyerekek kötött és kötetlen formában ismerkedhetnek a különböző labdajátékokkal. Ezzel a kerületi UTE foci utánpótlás kineveléséhez is szolgáltatunk alapokat.

Csoportszobáink tágasak, világosak, otthonosak, a hozzájuk tartozó öltöző illetve mosdóhelységgel. Nagy tornaterem áll rendelkezésünkre, ahol a gyerekek hetente többször vesznek részt testnevelés foglalkozáson. A tornaterem továbbá színtere sok rendezvénynek, egyéb foglalkozásnak is.

IV. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-369-7006
Email:ligetovoda1041@gmail.com
Honlap:http://ligetovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.