Leiningen Bölcsőde

1046 Budapest, Leiningen u. 5. | +36-1-370-8658 | http://www.ujpestibolcsik.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Budapest IV. ker. 2. sz.

Bölcsődénk kertes családi házak által körülhatárolt, jó levegőjű környezetben helyezkedik el. 60 férőhelyes intézmény, melynek három csoportja van. 

Mind a három gondozási egység csoportszobái jól felszereltek, esztétikusak. Megfelelő játék-készlet áll a gyermekek rendelkezésére. A feltételek adottak, hogy minden évszakban igénybe vegyék a szabadlevegőn történő altatás lehetőségét.

Tágas kertünkben különböző mozgásos játékok, kerti bútorok, pancsoló medencék, homokozók és hatalmasra nőtt fák árnyéka biztosítja a vidám, felszabadult játékot a gyermekek részére. A bölcsődében saját főzőkonyha üzemel, ahol a különleges táplálkozást igénylő (tej, liszt, szója,stb-érzékeny) gyermekek igényeit is figyelembe tudjuk venni.

Célunk, a bölcsődébe járó gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődésének elősegítése olyan környezetben, ahol a gyermekek és a szülők egyaránt jól érzik magukat.

Szakmai programunk a jó család-bölcsőde kapcsolat kialakítása, és a gyermekek magas szintű gondozása, nevelése, fejlesztése érdekében készült. A napi személyes kapcsolat során a szülőkkel való rövidebb-hosszabb beszélgetések alkalmával kellemes légkört alakítunk ki. A bölcsődei életet különböző programok színesítik,-Mikulásvárás, karácsonyi mézeskalácssütés, farsangi vígasság, gyermeknap, nyárbúcsúztató-amikor is a szülők a gyermekeikkel tölthetik a napot.

Nyitottak vagyunk, bármikor szívesen látunk minden érdeklődő szülőt és gyermeket ,aki szeretne bölcsődénk életébe betekinteni.

A bölcsődés életről készült képeink megtekinthetők: kep.tar.hu/leiningen

 

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-370-8658
Email:leiningenbolcsode@upcmail.hu
Honlap:http://www.ujpestibolcsik.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek