Könyves Kálmán Gimnázium

1043 Budapest, Tanoda tér 1. | +36-1-369-3388 | http://www.kkg.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A 110 éves Könyves Kálmán Gimnázium Újpest legrégebbi gimnáziuma. Évszázados falai között az egyetemes kultúra magas szintű megismertetése a legfontosabb feladat. Célunk az, hogy az itt megszerzett tudás birtokában végzős diákjaink sikeres egyetemi felvételi vizsgát tegyenek és legalább egy idegen nyelvből nyelvvizsgát szerezzenek.

4 évfolyamos képzés:
A négy évfolyamos képzés keretében két általános tantervű osztályt indítunk. Az egyik idegen nyelv angol vagy német (mindenki folytathatja az általános iskolában tanult nyelvet),
a másik idegen nyelv angol, francia, német, olasz vagy orosz.

6 évfolyamos képzés:
A hat évfolyamos képzésben két hetedik osztályt indítunk. A két osztályban összesen három angol és egy német csoport indul, szintenkénti csoportbontásban.
A 7c általános tantervű osztály lesz. A 7d természettudományos tehetséggondozó osztály lesz, amelynek tanterve a gimnázium Öveges-laborjára épül.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-369-3388
Email:nfo@mail.kkg.hu
Honlap:http://www.kkg.hu
Facebook:http://www.facebook.com/ingyiribingyiri
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek