Kiskavicsok Magánóvoda és Fejlesztőház

1046 Budapest, Vécsey Károly u. 120. | +36-20-917-7228 | http://www.kiskavicsok.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kiskavicsok Óvoda épülete Újpest egyik legszebb részén, a Vécsey Károly utcában található.

Szeretettel várunk minden kisgyermeket 2,5 éves kortól!

„ A gyermekkornak két tündérvilága van: cselekvés síkján a játék, és szellemi síkon a mese” Kádár Annamária

Megőrizni az óvodáskor alapvető, legelemibb tevékenységeit, ezért nálunk legfontosabb a játék. A gyermek a játékon keresztül ismerkedik a világgal-természetes módon tanul. A legfontosabb a gyermekek harmonikus személyiségfejlődése, a kiegyensúlyozott, boldog mindennapok. Kiemelt célunk, hogy a gyermekek óvodai élete során, építsük önbizalmukat, tágítsuk érdeklődési körüket és minél több sikerélményben legyen részük . A Kiskavicsok Magánóvoda vezetősége és minden dolgozója meggyőződéssel vallja, hogy a harmonikus, családias, szeretetteljes, derűs és vidám környezetben felnövő kicsikből válnak a kiegyensúlyozott aktív és sikeres felnőttek. Az intézményünk által eddig elért eredmények folyamatosan arról adnak megerősítést számunkra, hogy helyes célokat állítottunk fel az óvodás korosztály nevelésében magunk elé és ezeket a kitűzött célokat eredményesen valósítjuk meg.

A nálunk dolgozó óvodapedagógusoktól a kötelező képzettségen túl mindenekelőtt gyermekszeretetet, felelősségtudatot, közvetlenséget,nyíltságot, türelmet és őszinte kommunikációt várunk el. Óvónőink munkáját az intézménnyel szerződésben álló logopédus, fejlesztőpedagógusok segítik és kísérik figyelemmel napi szinten. Intézményünkben a gyermekek gondozását megfelelő kvalitással, egészségügyi érettségivel rendelkező tapasztalt dajkák látják el.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.30
Kedd07.00 – 17.30
Szerda07.00 – 17.30
Csütörtök07.00 – 17.30
Péntek07.00 – 17.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.