Karmel Kiskertje Katolikus Óvoda

1044 Budapest, Fóti út 35/B. | +36-1-272-0213 | http://www.karmelita-noverek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nagy öröm volt ez számunkra, mert az itt élő emberek igénye és a mi vágyunk, küldetésünk egybeesett. Érezzük az alapítóanya közbenjáró segítségét, hogy örül annak, hogy folytathatjuk azt a munkát, Újpesten amit elkezdett. Ő mondta: „Az emberiség egész szempontjából alig van fontosabb, súlyosabb következményekkel járó feladat, mint a gyermeknevelés „

Ezek a gondolatok vezéreltek minket, ezzel a tudattal és elhatározással kezdtük el munkánkat óvodánkban két vegyes csoporttal. Felelősnek érezzük magunkat minden gyermek testi és lelki fejlődéséért. 2009. szeptemberében kezdtük el a második évet, mindkét csoportban 30 fős létszámmal. Egyre többen érdeklődnek az óvodánk iránt és kérik gyermekeik felvételét főleg a keresztény szellemiség miatt.

Óvodánkban a családok többsége katolikus, vallását gyakorló család, vannak református családok és vallását csak kevésbé gyakorlók is. A katolikus szülők számára nagyon fontos, hogy a családban kapott keresztény szellemiséget, erkölcsi értékeket az óvodában is megkaphassák, és így fejlődjenek. Fontos volt számukra, hogy szilárd alapokra épüljön gyermekeik élete.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-272-0213
Honlap:http://www.karmelita-noverek.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.