EleFanni Magánóvoda és Bölcsőde

1047 Budapest, Baross u. 91-95. | +36-30-320-7998 | http://elefanniovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Angol-magyar magánóvoda és családi bölcsőde.

Exkluzív környezet, lelkiismeretes gondoskodó pedagógusok, kis létszámú csoportok, játékba integrált tanulás.

Célunk, hogy a gyermekekből derűs, egészséges lelkű, teljesítményre képes, szeretet adni és kapni tudó, az emberi élet értékeit felismerő és azok szerint élő felnőtt legyen.

A teljes személyiséget fejlesztő, sokoldalú, tervszerű pedagógiai munka a családokkal együttműködve, derűs légkörben, az otthonosság, a védettség biztosításával érzelem-és élmény- gazdag, nyitott és biztonságot nyújtó környezetben, a gyermekek életkorához, egyéni szükségleteihez, adottságaihoz, képességeihez igazított bánásmód alkalmazásával valósul meg.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Fókuszban a Gyermekekért Nonprofit Kft.
Telefon:+36-30-320-7998
Email:elefanniovi@gmail.com
Honlap:http://elefanniovi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/EleFanniovibolcsi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek