Csillagberek Waldorf Óvoda

1047 Budapest, Langlet Waldemár u. 20/A. | +36-20-523-2015 | http://ovoda.csillagberek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2010-ben belvárosi játszóházunk szülői kezdeményezésre nőtte ki magát újpesti óvodává. Egy maroknyi, Waldorf-pedagógia iránt érdeklődő, elkötelezett szülő keresett megoldást, hogy Waldorf-óvoda születhessen és ebben a szellemben biztosíthassa gyermekei ellátását. Újpesten egy bérelt családi ház ad otthont az elképzeléseinknek. A kertvárosi jelleg miatt a környék csendes, az ingatlan zártsága miatt az óvoda védett.

Óvodánkba különböző életkorú gyermekeket várunk, így nem törik meg a család természetes közege (testvérek), a nagyobb gyerekek áthagyományozzák a szokásokat az utánuk következő kisebb gyermekekre, segítik őket a játék és a tevékenységek során.  Ily módon az óvoda – mint minden közösség – a szociális tanulás színtere is.

Nyolc órát meghaladó nyitva tartással működünk, bár valljuk, hogy az óvodáskorú gyermek számára fontos, hogy a délutánokat lehetőleg otthon töltse, ahol feldolgozhatja a délelőtt során őt ért élményeket. Ez a pihenőidő biztosítja nyugodt fejlődését, ismeretei elmélyülését. Igyekszünk azoknak a kisgyerekeknek ezeket az intim feltételeket megteremteni, akik a délutáni pihenőjüket az óvodában töltik.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 15.30
Kedd07.30 – 15.30
Szerda07.30 – 15.30
Csütörtök07.30 – 15.30
Péntek07.30 – 15.30

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.