Bóbita Varázspalota Magánóvoda - Óceánárok utcai Telephely

1048 Budapest, Óceánárok u. 31. | +36-30-440-8857 | http://bobitaovibolcsi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A megfelelő óvoda kiválasztása felelősségteljes döntés és egyben nehéz feladat, mely a legtöbb szülő számára komoly fejtörést okoz. Az alábbi ismertetővel szeretnénk segítséget nyújtani és megkönnyíteni a választást.

Óvodáink nyugodt, jól megközelíthető, kertvárosi környezetben találhatók. Intézményeinkhez gyermekközpontú és biztonságos játékelemekkel felszerelt játszókert tartozik, mely kellemes időtöltést nyújt a gyermekek számára.

Pedagógiai programunk a mozgásműveltség fejlesztésére és a párhuzamos magyar - angol nyelvi nevelésre épül.

Egészséges életmód programunk keretén belül a rendszeres testmozgáson kívül számos sportolási lehetőséget biztosítunk, valamint nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra. Mindezek mellett intézményeinkben sószoba áll a gyermekek rendelkezésére, ami légúti problémák megelőzésére és kezelésére szolgál.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 18.00
Kedd07.00 – 18.00
Szerda07.00 – 18.00
Csütörtök07.00 – 18.00
Péntek07.00 – 18.00

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek