Bóbita Varázspalota Magánóvoda

1047 Budapest, Attila u. 156-158. | +36-30-440-8857 | http://bobitaovibolcsi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A megfelelő óvoda kiválasztása felelősségteljes döntés és egyben nehéz feladat, mely a legtöbb szülő számára komoly fejtörést okoz. Az alábbi ismertetővel szeretnénk segítséget nyújtani és megkönnyíteni a választást.

Óvodáink nyugodt, jól megközelíthető, kertvárosi környezetben találhatók. Intézményeinkhez gyermekközpontú és biztonságos játékelemekkel felszerelt játszókert tartozik, mely kellemes időtöltést nyújt a gyermekek számára.

Pedagógiai programunk a mozgásműveltség fejlesztésére és a párhuzamos magyar - angol nyelvi nevelésre épül.

Egészséges életmód programunk keretén belül a rendszeres testmozgáson kívül számos sportolási lehetőséget biztosítunk, valamint nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra. Mindezek mellett intézményeinkben sószoba áll a gyermekek rendelkezésére, ami légúti problémák megelőzésére és kezelésére szolgál.

A gyermekek kiváló körülmények között, játékosan tanulhatnak. Ideális létszámú csoportjainkban olyan közeget teremtünk, amely a gyermekek természetes kíváncsiságát és tanulás iránti lelkesedését táplálja. Fontosnak tartjuk, hogy a tanulás számukra élmény és élvezet legyen, amely során felfedezhetik és megismerhetik a világot, ahol fejleszthetik tudásukat és készségeiket, illetve kibontakoztathatják kreativitásukat.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 18.00
Kedd07.00 – 18.00
Szerda07.00 – 18.00
Csütörtök07.00 – 18.00
Péntek07.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bóbitaovibölcsi Nonprofit Kft.
Telefon:+36-30-440-8857
Email:info@bobitaovibolcsi.hu
Honlap:http://bobitaovibolcsi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/bobitaovibolcsi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek