Bóbita Fejlesztő Centrum és Sóbarlang

1047 Budapest, Attila u. 156-158. | +36-30-721-3969 | http://sobarlangesgyermekfejlesztes.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyermeke fejlesztésére keres megbízható szakembereket? Fejlesztő központunkban kiváló szakembergárdával, több területre kiterjedően fejlesztjük a hozzánk forduló gyermekeket. Fényterápiás sóbarlangunkban megpihenhetnek és gyógyulhatnak a légúti megbetegedések, allergia, asztma tüneteinek kezelésére, enyhítésére vágyó gyermekek és szülők egyaránt. 

Terápiáink, foglalkozásaink: 

TSMT terápia, Logopédia, Pszichológia, Iskola előkészítés, Baba-mama dúdoló, Maszatvilág kreatív foglalkozások, Tematikus nyári fejlesztő táborok.

Lehetőség van minden területen felmérésre, tanácsadásra és fejlesztő foglalkozásokon való részvételre egyaránt. Egyéni és csoportos fejlesztéseket is tartunk. 

A Bóbita Fejlesztő Centrum és Sóbarlang családias, gyönyörű környezetben kiváló szakemberekkel várja a szülőket és gyermekeket.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda10.00 – 20.00
Csütörtök10.00 – 20.00
Péntek10.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek