Bóbita Családi Bölcsőde

1048 Budapest, Óceánárok u. 31. | +36-30-440-8857 | http://bobitaovibolcsi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyermekcentrikus családi bölcsődéink az anya-gyermek meghitt kapcsolatát a lehető legbensőségesebben igyekeznek pótolni. Számos képességfejlesztő tevékenység, élményteli játékok, napi négyszeri, a gyermekek életkorához igazodó kalóriadús táplálkozás biztosítja a gyermekek békés, nyugodt légkörben, szerető gondoskodás mellett történő cseperedését. A városi zajtól távol zöldövezeti, parkos helyen, gyönyörű természeti környezetben működik bölcsődénk.

Várjuk az olyan 1-4 éves gyermekek jelentkezését, akiknek a szülei szívesen bízzák gyermekeik gondozását, nevelését képzett óvodapedagógus szakemberekre.

Szakmai programunkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek anyanyelvi nevelésére, mozgásfejlesztésére és az angol nyelv megismertetésére.

Egészséges életmód programunk keretén belül egészséges táplálkozást biztosítunk, mindennap fogyasztanak a gyermekek nyers gyümölcsöt és zöldséget. Mindezek mellett intézményeinkben sóhomokozó áll a gyermekek rendelkezésére, ami légúti problémák megelőzésére és kezelésére szolgál.

A gyermekek érdekében elengedhetetlen az intézmény és családok közötti nyitott és szoros együttműködés, a jó kapcsolat, rendszeres kommunikáció, a gyermekekért vállalt közös felelősség és a nevelési értékrend megbeszélése. A napi kapcsolattartás mellett az év folyamán családi programokat szervezünk, valamint az év jelentősebb ünnepeiről közösen is megemlékezünk.

A Bóbita vezetősége és minden dolgozója meggyőződéssel vallja, hogy az érzelmi biztonságot nyújtó, szeretetteljes, nyugodt, derűs környezetben felnövő gyermekekből lesznek kiegyensúlyozott, aktív és sikeres felnőttek.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 18.00
Kedd07.00 – 18.00
Szerda07.00 – 18.00
Csütörtök07.00 – 18.00
Péntek07.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bóbitaovibölcsi Nonprofit Kft.
Telefon:+36-30-440-8857
Email:info@bobitaovibolcsi.hu
Honlap:http://bobitaovibolcsi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/bobitaovibolcsi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.