Apró Talpak Angol-Magyar Bölcsi és Ovi

1048 Budapest, Megyeri út 205/A. | +36-30-385-0506 | https://aprotalpak.net

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeretettel várunk minden óvodás és bölcsődés korú gyerkőcöt Káposztásmegyerre, az Apró Talpak angol-magyar bölcsőde, óvoda és gyermekház családi napközijébe, ahol barátságos, szerető környezet fogad minden odalátogatót.

Zenés, mozgásos, kül- és beltéri programokkal szinesítjük a bölcsődei, óvodai napokat, izgalmas és emlékezetes élményeket szerezve minden apró talpúnak. Jó hangulatú, vidám közösségünk mindig szívesen fogadja az új, mosolygós arcokat. A közös programokon, az együtt töltött idővel, az egymástól szerzett tapasztalatokkal minden lurkó egy életvidám, energikus kis csapat részévé válhat.

Az egész napi nevelő munkánk során a csoporttal foglalkozó két pedagógus közül az egyik folyamatosan angolul beszél a gyermekekhez, így két nyelven (angol-magyar) fejlesztjük testi, lelki és elméleti képességeiket.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek