Ady Kuckó Gyermeksziget

1044 Budapest, Ady Endre u. 13. | +36-70-610-6381 | http://www.adykucko.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

1-3 éves gyermekek gondozásával foglalkozunk. Családias légkörben, csendes, biztonságos környezetben,  szerető közösségben jó minőségű játékokkal játszhatnak nálunk a gyermekek, miközben Ön nyugodtan dolgozhat. Nem kell kimaradni a munkából, ha gyermeke megfázott, vagy allergiás…Szeretne eredményes szülőként – jó átmenetet biztosítani gyermekének a család és az Óvoda között?  Szeretné ha gyermeke gyorsan és jól szocializálódna? Segítünk, hogy a kérdésekre adott válaszok ne csak kívánságok legyenek, hanem valóság!

Nyitvatartás:

8.00 - 16.00 ig Hétfőtől Péntekig

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pribus Károly
Telefon:+36-70-610-6381
Email:evakucko@gmail.com
Honlap:http://www.adykucko.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek