Újpesti Vagyonkezelő Zrt.

1042 Budapest, Munkásotthon u. 66-58. | +36-1-369-8155 | http://www.uvzrt.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Társaságunkat 1993-ban alapította Újpest Önkormányzata mint kizárólagos tulajdonaként működő cégcsoportot. Több mint 2200 önkormányzati szociális lakás üzemeltetése, mintegy 1500 nem lakás és a 300-at meghaladó piaci alapú lakás hasznosítása, a háziorvosi rendelők, az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet zökkenőmentes működésének biztosítása is megtalálható feladataink között. Ezeken felül üzemeltetjük a Halassy Olivér Városi Uszodát, a Tarzan™ Parkot, a velencei Ifjúsági- és Gyermektábort, a Duna partján található Csónakházat továbbá a Parádfürdőn, illetve Balatonszepezden lévő önkormányzati dolgozói üdülőket. Szerződés keretében hasznosítjuk a Tábor utcai, a Szilágyi utcai sportpályákat és a Halassy Olivér Sportcentrumot. Ellátjuk továbbá az Önkormányzat tulajdonában lévő hirdetési szolgáltatást nyújtó felületek bérbeadásával összefüggő feladatokat is.

2017-től jelentős feladattal bővül portfóliónk, tekintettel arra, hogy ettől az időponttól Társaságunk felelősségi körébe került az új építésű Újpesti Piac és Vásárcsarnok hasznosítása és üzemeltetése, továbbá az Újpesti Kulturális Központ működési feltételeinek biztosítása.

Leányvállalatunk közreműködésével, az Újpesti Vagyonőr Kft.-vel látjuk el a Város által szervezett kulturális és sportrendezvények biztosítását. Továbbá az újpesti iskolák takarítását és portaszolgálatának működtetését.

Ezeken túlmenően ellátjuk mindazon feladatokat, melyekre tulajdonosunktól felkérést kapunk.

Társaságunk az alábbi feladatokkal kapcsolatban áll rendelkezésre:

  • Újpesti Önkormányzat és az UV Zrt. tulajdonában álló lakóingatlanok, valamint nem lakás céljára szolgáló helyiségek (üzlethelyiségek, garázsok, pavilonok) bérbeadása,
  • új ügyfelek piaci alapú lakások bérlésére vonatkozó igényeinek fogadása,
  • Újpesti Önkormányzat által kiutalt szociális és költségalapú bérlakások szerződéseinek elkészítése,
  • ügyfélfogadási idő alatt, meglévő ügyfelek részére lakbérük vagy bérleti díjuk rendezésére, illetve számlaegyeztetésre lehetőség biztosítása,
  • a lakás- és nem lakáscélú bérlemények működéséhez szükséges karbantartási és felújítási munkák elvégzése,
  • az ingatlanokat bérlők panaszainak és bejelentéseinek kezelése,
  • az UV Zrt. kezelésébe tartozó sport- és rekreációs létesítmények, továbbá a Szakorvosi rendelőintézet és az orvosi rendelők működtetési és üzemeltetési feladatainak ellátása,
  • Újpesti Önkormányzat és az UV Zrt. tulajdonában lévő rendezvényhelyszínek kiajánlása, bérbeadása,
  • Újpesti Önkormányzat tulajdonában lévő óriásplakát-reklámfelületek értékesítése.

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 17.30
Szerda08.15 – 15.00
Péntek08.15 – 11.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-369-8155
Email:info@uvzrt.hu
Honlap:http://www.uvzrt.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek