Újpesti Közterület-felügyelet

1042 Budapest, Király u. 9. 1. em. | +36-1-231-3250, +36-1-231-3282 | http://www.ujpest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A közterület-felügyelet feladatai:

  • a közterületek jogszerű használatának, a közterületen folytatott engedélyhez, illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenység szabályszerűségének ellenőrzése
  • a közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabály által tiltott tevékenység megelőzése, megakadályozása, megszakítása, megszüntetése, illetve szankcionálása
  • közreműködés a közterület, az épített és a természeti környezet védelmében
  • közreműködés a társadalmi bűnmegelőzési feladatok megvalósításában, a közbiztonság és a közrend védelmében
  • közreműködés az önkormányzati vagyon védelmében
  • közreműködés a köztisztaságra vonatkozó jogszabályok végrehajtásának ellenőrzésében
  • közreműködés állat-egészségügyi és ebrendészeti feladatok ellátásában

Az osztályvezető és az adminisztrátorok hivatali időrendben, a közterület-felügyelők folyamatos munkarendben (08.00-20.00, 20.00-08.00 óra közötti időszakban) teljesítik szolgálatukat szervezeti egységünknél.

A közterület-felügyelő jogállása: az Önkormányzat alkalmazásában álló köztisztviselő, hivatalos személy, aki jogosult és köteles ellenőrizni, eljárást kezdeményezni és a törvényben meghatározott intézkedéseket megtenni. Fokozott büntetőjogi védelem illeti meg.

A közterület-felügyelő országosan egységes egyenruhát visel. A felső ruházat bal karján látható a karjelzés, mely alapján azonosítható a munkáltató és/vagy az önkormányzat, amelynek területén intézkedik.  A mellkas bal oldalán látható az egyedi azonosító számmal ellátott közterület-felügyelői jelvény és az azonosító sorszám jól olvasható felirata. A jelvény a fényképes felügyelői igazolvánnyal együtt érvényes. Névkitűző használata már nem kötelező.

Nyitvatartás:

Hétfő14.00 – 18.00
Szerda10.00 – 17.00
Péntek08.00 – 12.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pinkóczi József osztályvezető
Telefon:+36-1-231-3250, +36-1-231-3282
Email:kozterulet@ujpest.hu
Honlap:http://www.ujpest.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek