Újpesti Közművelődési Kör

1043 Budapest, Tavasz u. 4. | +36-1-231-6000 | http://ukk.ujkk.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tevékenységük célja a városrészben élő, dolgozó, a kerülethez kötődő elsősorban értelmiségi polgárok körében a település hagyományainak ápolása és a döntéshozók munkájának segítése. Ennek érdekében havonta két alkalommal, általában vendég előadók (irodalmár, tudós, politikus...) segítségével előadásokat, programokat szervez. Szoros együttműködést tart fenn az Újpesti Helytörténeti Alapítvánnyal. Részt vesz az Újpesti Helytörténeti Értesítő megjelentetésében. Törekszik minden évben emléktáblát állítani egy-egy kiemelkedő újpesti személyiségnek.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-231-6000
Email:info@adymk.hu
Honlap:http://ukk.ujkk.hu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek