Állatmentő Liga - Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat

1148 Budapest, Szíjgyártó u. 13. | +36-80-296-896/Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat, +36-20-314-7751/Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat | http://www.allatmentoliga.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Állatmentő Liga célja a sérült vagy bántalmazott állatok felkutatása, gondozása, rehabilitációja, az állatkínzások felderítése és visszaszorítása, valamint a lakosság felvilágosítása, tájékoztatása a megfelelő állattartásról, az állattartási szabályokról.

2013-tól az Állatmentő Liga, az Újpesti Rendőrkapitányság és Újpest Önkormányzata együttműködésével Budapesten elsőként a IV. kerületben működik állatvédelmi járőrszolgálat Újpesti Állat- és Természetvédelmi Járőrszolgálat néven. Rendszeres állatvédelmi felvilágosító előadásokat tartunk az újpesti óvodákban és iskolákban. Továbbra is várjuk az óvodák, iskolák megkeresését!

Nyitvatartás:

A fenti cím az egyesület székhelye, kapcsolatfelvételre nem itt, hanem e-mailben, telefonon vagy a Facebookon van lehetőség.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pataki Gábor
Telefon:+36-80-296-896/Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat, +36-20-314-7751/Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat
Email:ujpestbejelentes@allatmentoliga.com, bejelentes@allatmentoliga.com
Honlap:http://www.allatmentoliga.com
Facebook:https://www.facebook.com/AllatmentoLiga, https://www.facebook.com/ujpestjaror
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek