Újpest Színház

1043 Budapest, Tavasz u. 4. | +36-1-231-6000 | http://ujkk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Újpest Színház működési elve a nyitás óta nem változott, önálló társulattal nem rendelkező, vendégelőadásokra építő, elsősorban Újpest lakosságának kulturális igényeinek kielégítésre törekvő befogadó színház.A színház nyitó előadása 1991. október 19. Fényes-Szántó-Szécsény: Vendégek Amerikából című darab volt. A befogadó színházi tevékenység mellett intézményünk törekszik a hagyományokat megtartva, évente egy darabot színpadra állítani, így 1991-től napjainkig 25 új bemutatót láthatott a közönség, melyeket általában az Újpesti Városnapokra datálunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-231-6000
Email:ady.info@ujkk.hu
Honlap:http://ujkk.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek