Megyeri Klub - Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft.

1048 Budapest, Megyeri út 207/D. | +36-1-696-1642 | http://ujkk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Újpest Önkormányzata 2012-ben döntött az Újpesti Kulturális Központ létrehozásáról.

Az önkormányzat célja az volt, hogy a kerület polgárai számára egy olyan közösségi-, kulturális centrumot hozzon létre, amelyben a tevékenységek több helyszínen szerveződnek, azonban ezek a tevékenységek összekapcsolódva, széles körben elérhető módon segítsék a helyi társadalom fejlesztését, a közösségi művelődés lehetőségeinek bővülését.

Az Újpesti Kulturális Központ feladata, hogy a helyi társadalmat építő közösségekkel együtt a kerület lakosai számára biztosítsa a lehetőséget az öntevékenységhez, az egész életen át tartó tanulás alkalmain való részvételhez.

Teremtsen értékőrző, érték- és hagyományteremtő programokat, melyen, az Újpesten élők mind gyakrabban találkozhatnak egymással és a kultúra minden területének értékeivel.

Az Újpesti Kulturális Központ 2012. augusztus 31-én kezdte meg közfeladata ellátását három, több évtizedes múlttal rendelkező közművelődési intézmény jogutódjaként.

A legfiatalabbik telephelyünk 2013 júniusában került átadásra Káposztás II.-n, helyi családok kezdeményezésére, és önkormányzati támogatással . 2015 április elsejétől az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft-ként működik.

Káposztásmegyer közművelődési feladatainak ellátásában 2015-re két telephelyünk vesz részt aktívan. A Lóverseny téri Közösségi Ház és Káposztásmegyer II. lakótelepen a Megyeri Klub. ( címünk: 1048 Budapest Megyeri út 207/D Telefonszám: 1-696-1642 weboldal: www.ujkk.hu email cím: megyeriklub@ujkk.hu)

A Megyeri Klub tevékenysége szorosan összefonódik a Káposztási Családok Egyesületének tevékenységével, közösségért folytatott munkájukban kiegészítik egymást. A Megyeri Klub 100 négyzetméteres, két részre osztható helyiségből, valamint egy kisebb, 12 négyzetméteres foglalkoztatóból áll.

Az intézmény állandó foglalkozásokkal, gyermek-, és felnőtt tanfolyamokkal várja a káposztásmegyeri családokat.

Látogasson el hozzánk!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Hétvégén programoktól függően tart nyitva.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.