Király utcai Könyvtár - Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

1042 Budapest, Király u. 5. | 06-1-369-4979 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/kiraly_u__5_
Desktop

Nyári nyitvatartási rend a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár tagkönyvtáraiban 2019. június 1. és szeptember 8. között.

Könyvtárunk 2007-ben mind szolgáltatásaiban, mind külső megjelenésében megújult. A fogadótér és a belső tér átalakításával lehetőség nyílt a könyvtár akadálymentes megközelítésére.

Tágas médiatárunkban található Budapest egyik legnívósabb CD gyűjteménye, amely széles műfaji kínálattal várja a zenerajongókat..

A tanulási vagy kutatási célból internetezők munkája kellemes, nyugodt körülmények között folyhat az emeleten elhelyezett számítógépeken. Az emeleti e-olvasóteremben tagjaink ingyenesen használhatják előfizetett adatbázisainkat, és lehetőség van WIFI csatlakozásra is.

A gyerekkönyvtár különleges „Tudás Fája” külön választja a legkisebbek játszóházát a tanulni, olvasni vágyók területétől, így minden korosztály zavartalanul használhatja a könyvtárat. Rendezvényeink, kézműves foglalkozásaink jeles ünnepeinkhez, különböző eseményekhez kötődnek.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda14.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Szombat09.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek