Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyógyszertárunk, Újpest első magángyógyszertáraként 1992 szeptemberében nyílt meg. Célunk, hogy az elmúlt 15 év alatt összegyűjtött szakmai tapasztalatunkkal segítsük és gondoskodjunk betegeinkről, s a gombamód szaporodó gyógyszertárak versengésében igazi, hozzáértő, gondoskodó, családi patikát tartsunk fenn.

Két gyógyszerkiadó helyet működtetünk, ahol receptköteles-, ill. receptnélküli gyógyszerek, homeopátiás gyógyszerek, valamint gyógytermékek vásárlására is van lehetőség, (nem kell többször sorban állni, minden egy helyen megvásárolható). A betegek és a gyógyszerészek között nincs üvegfal, így a betegek nagyobb bizalommal fordulnak egészségügyi kérdésekkel kollégáinkhoz.   

A Nádor Patikában kártyaleolvasó készülék üzemel, így lehetőség van bankkártyák és egészségpénztári kártyák elfogadására. 

Gyógyszertárunk ingyenes újságokkal (Patika Magazin, Patika Tükör, Babapatika, stb.) is hozzájárul a törzsvásárlók kiszolgálásához.  

Különös figyelmet fordítunk a krónikus megbetegedések megelőzésére, ezért gyógyszertárunkban lehetőséget biztosítunk a vércukorszint, koleszterin- és trigliceridszint mérésére, valamint a vérnyomás ellenőrzésére.

Gyógyszertárunk a Gyöngy Patikák - hazai, független gyógyszertárak csoportosulása - tagja.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd08.00 – 19.00
Szerda08.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 19.00
Péntek08.00 – 19.00
Szombat07.00 – 12.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák, Gyöngy Hűségkártya
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek