Jókai Patika és Biocentrum

1042 Budapest, Árpád út 77. | +36-1-370-0974, +36-1-369-2461 | http://www.jokaipatika.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Újpest központjában több mint húsz éve áll a vásárlók rendelkezésére a Jókai patika és Biocentrum.

A biocentrumban nagy tapasztalattal rendelkező kollegáink adnak felvilágosítást, széles körű tájékoztatást termékeinkről. Étrend-kiegészítőket forgalmazó részlegünkön megtalálhatók a legismertebb termékek mellett az újdonságok is. Üzletünkben hatalmas választékot talál filteres és ömlesztett teákból, teakeverékekből.

Speciális táplálkozási igényű - cukorbeteg, laktóz- vagy gluténérzékeny - vásárlóink számtalan élelmiszer közül válogathatnak. Az újfajta táplálkozási irányzatokat – makrobiotikus, paleo, vegetáriánus étrendet - követő vevőinknek is a termékek széles palettájával állunk rendelkezésére.

Különleges gyógyvizeink – deutérium-mentes, lúgos, oxigéndús vizek- segítik az egészségmegőrzést. Babaápolási termékeink lehetővé teszik a családoknak a természetes alapanyagú készítmények megismerését, használatát.

Szépségsarkunk a legmagasabb igényeket kielégítő, ismert márkák mellett (Eucerin Doliva, Babe, Clinians) biokozmetikumokkal ( Weleda, Coslys) is várja az érdeklődőket.

Gyógyászati segédeszközöket forgalmazó részlegünk kínálatában sokféle vérnyomásmérő, vércukormérő, mágnesterápiás eszköz, víztisztító mellett a vényre felírható termékek sokasága is szerepel. Lehetőség van számítógépes talpvizsgálatra, lúdtalpbetét készítésre is. Gyógypapucsaink az ön kényelmét, lábának egészségét szolgálják.

Ha az Ön által keresett termék nincs raktáron rövid határidővel megrendeljük. Igény szerint házhoz szállítást is vállalunk a 4., 13. és 15. kerületi vásárlóinknak.

Galériánkon az alábbi szolgáltatásokkal várjuk az érdeklődőket:

  • gyermektorna
  • masszázs
  • manuálterápia
  • biorezonancia vizsgálat
  • természetgyógyászati tanácsadás.
  • dietetikusi konzultáció
  • fejbőrvizsgálat

Látogasson el üzletünkbe, ismerjen meg minket, hogy segíthessünk.

Várjuk szeretettel: a Biocentrum dolgozói!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd08.00 – 19.00
Szerda08.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 19.00
Péntek08.00 – 19.00
Szombat08.00 – 13.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:törzsvásárlói kedvezmény, egészségpénztári kártyák, Lyoness kártya

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.