Erdősor úti gyermekorvosi rendelő - dr. Bedők Mária

1046 Budapest, Erdősor út 1. | +36-1-233-1187 | http://www.ujpestiszakrendelo.hu, http://www.allergia-ambulancia.hu
Desktop

Újpesten működő házi gyermekorvosi rendelőbe szeretettel várjuk azokat a szülőket, akik gyermekének még nincs választott gyermekorvosa.

Forduljon hozzánk bizalommal. Dr. Bedők Mária Csecsemő-Gyermekgyógyász és Allergológus-Immunológus szakorvos újszülött kortól szoptatási, táplálási és csecsemő ápolási tanácsokkal látja el védőnőivel közösen az anyukákat. Nagy hangsúlyt fordítunk a gyermekek természetes fejlődésére, az immunrendszer érésére. Csak indokol esetben használunk antibiotikumot. A kisfiúknál helyben kezeljük a fitymaszűkületet, és ha szükséges, fájdalommentesen oldjuk a fitymaletapadást. Gondot fordítunk a serdülők testi fejlődése mellett a szellemi és lelki érésre is. Aki jogosítványt szeretne, annak a vezetői engedélyhez alkalmassági igazolást adunk.

Az allergia magánrendelés ahová szeretettel várjuk felnőttek és gyermekek jelentkezését Újpestről könnyen elérhető: 2120 Dunakeszi, Szent István út 86. Bejelentkezés: 30-4422129 www.allergia-ambulancia.hu

A IV. kerületi egészségügyi alapellátások körzetei

IV. kerületi gyermekorvosi ügyelet

Tudnivalók a háziorvosi ellátásról

Nyitvatartás:

Hétfő11.00 – 13.00
Kedd09.00 – 11.00
Szerda17.00 – 19.00
Csütörtök15.00 – 17.00
Péntek11.00 – 13.00

Egészséges tanácsadás hétfőn 08.30 és 10:30 óra között, szerdán 14.30 és 16:30 óra között.

A rendelési idő az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet honlapján ellenőrizhető.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Bőséges és ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:Allianz Hungária Egészségpénztár Aranykor Egészségpénztár AXA Egészségpénztár Életút Egészségpénztár Generali Egészségpénztár Honvéd Egészségpénztár Medicina Egészségpénztár MKB Egészségpénztár OTP Országos Egészségpénztár Patika és Újpillér Egészségpénzt
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.