Dialog Dental Fogászat

1042 Budapest, József Attila u. 82. I. em. 1. | +36-1-380-4039, +36-20-943-7081 | http://dialogdental.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Rendelőnk filozófiája azon az erkölcsi megfontoláson nyugszik, hogy munkánkkal teljes mértékben betegeink érdekét tudjuk szolgálni. Napjainkban a fogorvoslás az egészségügy egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata. Ezért nagy kihívás számunkra, hogy a folyamatosan bővülő eszköz és anyag kínálatból kiválogassuk azokat, amelyek betegeink érdekeit szolgálják és áruk is megfizethető.

Ezenkívül fontosnak tartjuk, hogy rendelőnkben “egy kézben” betegeink minden foggal és környezetével kapcsolatos problémáját meg tudjuk oldani. Az évek során ezért képeztük magunkat egy-egy speciális szakterület irányába és veszünk részt folyamatosan szakmai továbbképzéseken. Szaktudásunk és tapasztalatunk teszi lehetővé, hogy az általános fogászati ellátásom túl fel tudjuk vállalni olyan speciális területek, mint esztétikai fogászat, implantológia, paradontológia, fogszabályozás, legmagasabb szintű művelését is.

Az esztétikai fogászat minden területén a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, legyen az a fogszínű tömésekkel történő restauráció, a fémmentes fogpótlások készítése, vagy akár a napjainkban oly népszerű fogfehérítés. Az implantációs fogpótlások készítésében olyan szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk, melyek méltán emelték rendelőnket a legszínvonalasabb hazai implantációs műhelyek közé.

Rendelőnk mentor program keretében, lehetőséget nyújt olyan fogorvos kollégák továbbképzésére, akik e téma iránt érdeklődnek.

Beültetett implantátumainkra bármilyen típusú fogpótlás elkészítését vállaljuk, s ha szükséges, az összes ehhez kapcsolódó előkészítő, illetve utólagos szakmai teendőt is ellátjuk. Beküldő orvoskollégáinkkal együttműködve mód nyílik arra is, hogy a ránk bízott sebészi beavatkozások után pácienseinket visszaküldjük kezelő orvosukhoz, a fogpótlás elkészítésére.

Nyitvatartás:

Bejelentkezéssel.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Kurucz József, dr. Marton Edit
Telefon:+36-1-380-4039, +36-20-943-7081
Email:info@dialogdental.com
Honlap:http://dialogdental.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek