BioVitalitás Biobolt

1042 Budapest, Kemény Gusztáv u. 6. fszt. 5. | +36-1-231-0657 | http://www.biovitalitas.hu

Oszd meg másokkal!

2010 januárjában nyitottunk üzletünket Újpest szívében. Hisszük azt, hogy" azok vagyunk, amit megeszünk", mint ahogy az ősi mondás tartja.

Mai világunkban sajnos nagyon sok méreganyaggal találkozunk. Ez egyrészt a levegőből, másrészt a vízből, de túlnyomórészt a táplálkozásunk során kerül belénk. A méreganyagok eltávolításához célszerű méregtelenítő kúrába kezdenünk. Az igazi megoldás azonban egy valódi reformkonyha bevezetése lehet, mely az egészséges táplálkozás talaján nyugszik. A reformtáplálkozással ma már nagyon sok bolt , üzlet foglalkozik. Egészségünk a legfőbb kincsünk, figyeljünk oda rá, míg birtokoljuk! Ehhez nyújt segítséget lelkes csaptunk.

Választékunkból a teljesség igénye nélkül: bio- és reformélelmiszerek, gyógyteák, vitaminok, lúgos vizek. Diétás készítmények: cukorbetegek, lisztérzékeny candida betegek részére, öko tisztítószerek.

Bőséges választékot és alacsony árakat biztosítunk.

Nyitvatartás:

Hétfő08.30 – 18.00
Kedd08.30 – 18.00
Szerda08.30 – 18.00
Csütörtök08.30 – 18.00
Péntek08.30 – 18.00
Szombat08.30 – 13.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Biovitalitás Kft.
Telefon:+36-1-231-0657
Email:info@biovitalitas.hu
Honlap:http://www.biovitalitas.hu
Facebook:https://www.facebook.com/biovitalitas.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek