Kecskeméti Autójavító Bt.

1046 Budapest, Csokonai u. 12. | +36-20-663-4426 | http://kecskemetibt.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk minden típusú gépkocsi komplett javítását végzi. Külön műhely áll rendelkezésre a lakatos, az előkészítő és fényező munkálatokhoz. Műhelyünk huzatópaddal és klímatöltővel is rendelkezik.

Vállalatunk Budapest IV. kerületében, Újpesten található, de hozom-viszem szolgáltatás keretein belül a környező kerületekből és településekről is kiszolgáljuk ügyfeleinket.

Helyszínek: Budapest 4. kerület, Veresegyház, és környéke.

Szolgáltatásaink:

Műhely, szerviz, autószerelő, autószerelés, autószerviz, kárügyintézés, fényező, gyorsszerviz, márkafüggetlen, autójavítás, autójavító, biztosítási ügyintézés, helyszíni kárfelvétel, banki ügyintézés, lakatos munka, fényezés, autószerelés, olajcsere, műszaki vizsga, műszaki vizsgáztatás, klíma töltés, klíma tisztítás, klíma diagnosztika, klíma javítás, autó fóliázás, dekor fólia, 3d fólia, karcvédő fólia, taxi fóliázás, design fólia, reklám fólia, csereautó biztosítás.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.30
Kedd08.00 – 16.30
Szerda08.00 – 16.30
Csütörtök08.00 – 16.30
Péntek08.00 – 16.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bunda Tamás
Telefon:+36-20-663-4426
Email:kkautobt@gmail.com
Honlap:http://kecskemetibt.hu
Facebook:https://www.facebook.com/KecskemetiAutojavitoBt
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek