Újpesti magánszemély és cég is szerepel a legtöbb adóval tartozók friss listáján

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) negyedévente teszi közzé azok listáját, akiknél az előző negyedévben jogerőre emelkedett határozatában magánszemélyeknél 10 millió, más adózóknál 100 millió forintot meghaladó adóhiányt állapított meg. A friss negyedévi listában 81 adózónál állapítottak meg nagy összegű adóhiányt, közülük 32 társaság, 49 pedig magánszemély.

A lista előkelő helyén szerepel egy kerületi lakcímű magánszemély is: az 5. legnagyobb tartozó Janicki Károly, aki Újpesten, a Galopp utca 12.-ben lakik és közel 500 millió forint adóval, valamint 1 milliárd forint büntetéssel tartozik az adóhatóságnak.

Szintén a lista elején találunk egy kerületi székhelyű céget is: a B&B Biztonságtechnikai Kft. a Virág utca 39.-ben "működik". Ők 636 millió forint adóval és 328 millió forint büntetéssel tartoznak az adóhatóságnak.

Szintén kerületi a 21. legnagyobb adós, a Váci úti Casteiras Kereskedelmi Kft. is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek