Választás 2018: az újpesti alpolgármester a kormánypárt jelöltje

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: ujpest.hu)

Döntött a Fidesz országos választmánya kedden az áprilisi parlamenti választás kormánypárti egyéni képviselőjelöltjeinek névsoráról. A fidesz.hu oldalon közzétett dokumentumból kiderül: 2014-hez képest a körzetek mintegy ötödében indít új jelöltet a Fidesz-KDNP-pártszövetség.

A legtöbb változás Budapesten lesz. A listából kiderül, hogy a IV. kerületben Zsigmond Barna Pál volt csíkszeredai főkonzul, jelenlegi újpesti alpolgármester indulhat.

A marosvásárhelyi születésű, jogász végzettségű szakember több évet dolgozott a közigazgatásban, az igazságügyi minisztériumban, az oktatási minisztériumban és a Határon Túli Magyarok Hivatalában. 2011-től hat éven át volt Magyarország csíkszeredai főkonzulja. Közösségépítő munkája, valamint Székelyföld kulturális, gazdasági, oktatási és sportéletében való aktív részvétele elismeréseként megkapta Csíkszereda városának Pro Urbe-kitüntetését. Az új alpolgármester nős, öt gyermeke van. Elnökségi tagja a Magyar Jégkorong Szövetségnek, és elnöke az UTE jégkorongszakosztályának. 2017. februárjában csatlakozott Újpest önkormányzatának munkájához - írja az önkormányzati oldal.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek