Ha az újpestiek szeretnék, újra indul a választáson Horváth Imre

Oszd meg másokkal!

Horváth Imre (fotó: ujpestvaros.hu)

Nem kíván más párt jelöltje lenni az MSZP-ből kilépett Horváth Imre országgyűlési képviselő. A politikus közleményben tudatta, hogy ha az újpesti választópolgárok kívánják, akkor indul a 2018-as választáson.

A múlt héten szerdán derült ki, hogy Horváth Imre kilépett az MSZP-ből, de a parlamenti frakció tagja marad. Sajtóhírek szerint a kilépés indoka az volt, hogy az MSZP a választási megállapodás érdekében a képviselő újpesti választókörzetét átadná a Demokratikus Koalíciónak.

A képviselő kilépését nem indokolta a közleményben, azt azonban leszögezte: baloldali embernek, baloldali politikusnak tartja magát, értékrendje nem változott, ahogy az sem, hogy továbbra is baloldali közösséghez tartozik.

Horváth Imre közölte, ezentúl is az MSZP-frakciójában dolgozik a választókerületéért és az országért. "Világéletemben Újpestet és az itteni embereket szolgáltam. Őket képviselem, értük dolgozom legjobb tudásom és erőm szerint" - fogalmazott.

Horváth Imre azt írta, baloldali politikusként semmilyen más pártnak nem kíván a jelöltje lenni. "Én az újpestiek jelöltje vagyok és az is leszek" - tette hozzá. "Ha az újpesti választópolgárok kívánják, hogy folytassam a munkát, megteszek mindent, hogy 2018-ban is győzelemre váltsam a bizalmat" - írta.

Horváth Imre közölte, azért adta ki a közleményt, mert szeretne a találgatásoknak véget vetni. A maga részéről az ügyet lezártnak tekinti.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek