Patkány van, járvány nincs

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép csak illusztráció, forrás: daily mail
A kép csak illusztráció, forrás: daily mail

A rossz hír: hivatalosan is sok a patkány a városban, 1 százaléknyi, ahol a legrosszabb a helyzet, vagyis a belvárosi kerületekben. (Jobb híján a patkánnyal fertőzött  épületeket , "objektumokat" számolják, az összes épületállományhoz képest. És csak a bejelentéseket számolják. Be nem jelentett patkány nem patkány. És az az egy százalék is több mint havi ezer bejelentés.) 

A jó hír: az ÁNTSZ törvényben előírt feladata, hogy vizsgálja az állatok ilyetén betegségeit, de a hatóság nem adott ki riasztást fertőzött patkányok miatt.

A napi.hu-n eléggé hátborzongató történetet olvashattok a Rottenbiller utcából és környékéről. Ha nektek van történetetek, fotótok, megírjuk azt is.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek