A héten vívásra várják a gyerekeket az UTE vívótermében

Oszd meg másokkal!

Desktop
Az UTE vívói mutatják be sportágukat (forrás: Iskolakapun kívüli program)
A fővárosi önkormányzat az egészséges életmód jegyében idén is ingyenes sportprogramokat kínál Budapest különböző helyszínein a vakáció idején, főként általános és középiskolás diákok számára. Az "Iskolakapun kívüli" programok ingyenesek a közölt időpontokban, csak arra kell figyelni, hogy vannak előzetes bejelentkezéshez kötött rendezvények.
 
A héten az UTE minden délután 15-18 óra között várja a gyerekeket a VII. kerületi, Király utca 71. szám alatti vívótermében, ahol a vívással lehet megismerkedni. Bárki jöhet, aki sosem vívott még, azt is szívesen várják. Rövid általános bemelegítéssel kezdődik a foglalkozás, majd utána célgimnasztikát tartanak. Ezután ismerhetik meg a résztvevők a vívás alapjait (vívóalapállás, vívóállás, kitörés, hárítások). A foglalkozás végén szúrópárnázás, elektromos szúrópárnázás és alkalom szerint edzővel való rövid iskolázás is lesz. A programba rendszeresen visszatérők a második hét után beöltözhetnek vívóruhába és szabadvíváson vehetnek részt edzői felügyelet mellett.
A Vívó programra ellátogatnak neves vívók (Mohamed Aida, László Luca, Schmél Viktória), dedikálással, élménybeszámolóval, bemutatóval emelve a rendezvény menetét. 
 
Az aktuális programokról a fővárosi önkormányzat honlapján illetve a rendezvény Facebook-oldalán olvashatunk részletesen! 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek