Apró talpak Káposztásmegyeren

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Apró Talpak)

"Apró talpak" néven kétnyelvű, angol-magyar családi napközi várja a kisgyermekes családokat szeptembertől Káposztásmegyeren, a Megyeri úton egész- és félnapos ellátással. A családi napközi, vagyis a csana alapszolgáltatásként három fő tevékenységet szeretne biztosítani a gyerekeknek:

  • az egész napi nevelőmunka során két nyelven (angol-magyar) fejlesztik a gyerekek képességeit,
  • a magyar néptánc kultúra megtartása és továbbadása fontos alapértékeket biztosít a gyermekek számára, így a néptánc iránti szeretetet és kultúrát szeretnék a gyermekekben kifejleszteni,
  • a Madarász-ovi program alkalmazása, melyet a Pilisi Természetvédelmi Egyesület környezeti neveléssel foglalkozó szakemberei tartanak bölcsődék, óvodák részére. A program célja olyan szokások, viselkedési formák és értékrend kialakítása, melyek meghatározóak a természetes és az ember által létrehozott környezettel való harmonikus kapcsolatban.

Mindezek mellett alternatív programokat is biztosítanak a gyerekeknek, mint a játszócsoport, baba-mama jóga, kismama jóga, Thai babamasszázs, zeneovi, zenebölcsi, kerekítő, iskola előkészítő, tanulást segítő, felzárkóztató foglalkozások, színház, mozi, kirándulás, szakkörök, táborok. Továbbá igyekeznek segítséget nyújtani a családoknak azokban az időszakokban, amikor nincs tanítás, nevelés az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben. Ilyenkor testvérek, vagy más intézménybe járó gyerekek napközbeni ellátását is biztosítani tudják.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek