Indul a cipősdoboz ajándékgyűjtés – íme az újpesti gyűjtőhelyek!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Baptista Szeretetszolgálat)

Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba? - kérdezi a Baptista Szeretetszolgálat, arra keresve választ, vajon mennyien érzik fontosnak a segítségnyújtást, adományozást karácsony közeledtekor (jó volna persze, ha máskor is).

Ha szeretnétek Ti is csatlakozni a karácsonyi ajándékgyűjtő akcióhoz, és segíteni a rászoruló gyerekeken, keressetek egy üres cipősdobozt, vonjátok be csomagolópapírral majd töltsétek meg ajándékokkal, és adjátok le a dobozgyűjtő pontokon. A dobozba lehet játékot, iskolai eszközöket, édességet, higiéniai eszközöket, könyveket, egyéb kiegészítőket egyaránt csomagolni. A dobozra pedig ne felejtsétek el ráírni, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánjátok az ajándékot. Jókívánságot, üdvözlő sorokat is írhattok a csomagra.

A cipősdoboz akció idén november 30-án kezdődik és december 20-ig tart. A kerületben az alábbi helyszíneken adhatjuk le ajándékunkat:

  • Megyeri Klub, hétfőtől péntekig 8 és 12 illetve 14 és 19 óra között
  • Springday Health Club (Árpád út 47-49.), hétfőtől péntekig 06-tól 22.30-ig, szombaton és vasárnap 8-tól 20 óráig
  • BaptistaPont - Iroda (fóti Auchan, Fót, Fehérkő út 1.) hétfőtől szombatig 9-18 óra között

Az akció részleteiről a Baptista Szeretetszolgálat oldalán olvashatunk.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek