Megyeri búcsú a hétvégén

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: ujpestfc.hu)

Az Újpesti Torna Egylet, az Újpest Football Club és az Ultra Viola Bulldogs szurkolói csoport közösen szervezi meg a Megyeri Búcsút a Szusza Ferenc Stadionban és környékén szeptember 22-én és 23-án.

Szombaton reggel fél 10-től családi sportversenyre lehet nevezni a pályán. A 10 órakor kezdődő verseny győztesei ajándékban részesülnek. A sportverseny mellett légvár, csúszda, aszfaltrajzolás és arcfestés is várja a gyerekeket.

Délután 2 órakor bajnoki mérkőzés kezdődik a stadionban (az Újpest a Kecskemét csapatát fogadja). A mérkőzést a hölgyek és a 18 éven aluli szurkolók ingyen nézhetik meg.

A bajnoki találkozó után, 5 órától az Öregfiúk-csapat tagjaival lehet beszélgetni a műfüves pályán felállított sátorban, eközben az UTE sportolói tartanak sportágbemutatókat. Először fél 5-től a tornászok, majd a focisták következnek, öt óra után pedig a cselgáncsozókat és a birkózókat lehet megnézni. Este fél 7-től a bokszolók mutatják be tudásukat, végül a jégcsarnokban az UTE jégkorongosai zárják a bemutatók sorát.

Este 8 órakor a Curva Mildenberger együttesé a színpad, őt Curtis követi. A koncertek este 10 óráig tartanak.

Vasárnap reggel 9 órakor kezdődik a tíz éve megrendezésre kerülő Újpest Család Vándorkupa. Délután 2-kor stadiontúra kezdődik, erre előzetesen regisztrálni kell a stadion@ujpestfc.hu e-mail címen. Déltől csocsóbajnokság várja az érdeklődőket, 10 és 18 óra között pedig különféle játékok szórakoztatják a gyerekeket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?