Nőkre támadt és meg akarta erőszakolni őket ez a férfi!

Desktop
őt keresik (forrás: police.hu)

A képen látható ismeretlen férfit nagy erőkkel keresik a rendőrök!

A férfi június 10-én hajnali 2 óra 40 perc körül a IV. kerületben, az Óceánárok utcán odalépett egy hazafelé sétáló nőhöz, akivel dulakodott, majd amikor a nő sikítani kezdett ekkor az elkövető elszaladt.

Az ismeretlen férfi július 13-án 0 óra 50 perc körül a XV. kerületben a Harsányi Kálmán utca közelében lévő vasúti töltés irányába egy hazafelé tartó nőt hátulról megtámadott, és erőszakoskodott vele, amikor a nő ellenállt, a férfi elmenekült a helyszínről.

Az elkövető július 31-én 19 óra 20 perc körül a IV. kerületben a Homoktövis utcánál belekötött egy telefonáló nőbe, hogy fejezze be a telefonálást. A nő amikor segítséget kért, a férfi elhagyta a helyszínt.

A feltételezett elkövetőről grafika készült, a férfi 40 év körüli, 170-175 centiméter magas, rövid, sötétbarna hajú, borostás, fülei elállóak - írja a police.hu.  

A IV. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a rajzon látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​​​

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?