Megtámadtak egy gyereket a városkapunál

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)

Egy édesanya tett bejelentést a IV. kerületi rendőrkapitányságon, hogy megtámadták az iskolából hazafelé tartó 12 éves fiát. Újpest Városkapu metrómegállóban egy férfi azt kérte a gyerektől, mutassa meg, honnan indul a Nógrád felé tartó busz. Ezután elcsalta egy fás-bokros területre, a földre rántotta, erőszakoskodott vele, a kisfiú azonban időben kiszabadult a fogásából és elmenekült. 

Az ügyben a BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya szexuális erőszak kísérlete miatt indított eljárást, és - egyebek mellett kamerafelvételek alapján - azonosította a támadót. A rendőrök a 25 éves férfit június 8-án püspökladányi otthonában elfogták. A bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek