A Farkaserdőben eltűnt férfi mellett egy másik autókereskedőnek is nyoma veszett

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: ujpest.hu)

Rej­té­lyes kö­rül­mé­nyek kö­zött el­tűnt egy férfi Káposztásmegyerről - írtuk meg nemrégiben. Az eltűnt férfi, a 47 éves A. Csaba vál­lal­kozó volt, autószerelő műhelyei voltak és nagyon sok pénz­zel tar­to­zott is­me­ret­len­ üzleti partnerének.  

Az eltűnése napján megkérte a kollégáját, hogy tegye ki az Erdősor utcánál, majd hajtson el. Miután estig nem jött hír Csabáról, az emberei megpróbálták felhívni, de ki volt kapcsolva a telefonja. Miután nem került elő, értesítették a rendőrséget. A rendőrség emberölés miatt nyomoz az ügyben.

A rejtélyes ügy összefügghet egy másik hasonló eltűnéssel: néhány napja a luxusautókkal kereskedő Pintér Gyulának veszett nyoma, a férfi emberrablás áldozata lehet - írja a Blikk.

Mindkét férfi felső kategóriás autókat hozott be külföldről, majd eladta őket. Pintér Gyula gyömrői műhelyéből maglódi házához hajtott a Hummerjével, azóta senki nem látta, csak a kocsiját találták meg a ház előtt. A férfi kutyáját, Répát – aki mindig a gazdájával volt – a szlovákiai Léván megtalálták épségben - írja a lap. Ebben az ügyben emberrablás miatt nyomoznak a rendőrök.

Frissítve! A rendőrség közleménye szerint a két eset nem függ össze.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek