Életet mentett egy szabadnapos rendőrnő a Váci úton

Desktop

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Őr- és Járőrszolgálati Alosztályának vezetője, Csőrés Szilvia hadnagy január 3-án este szabadidejében haladt személygépkocsijával Újpesten, a Váci úton, amikor egy közlekedési baleset helyszínéhez érkezett - írja a police.hu. 

Az összetört személygépkocsikat látva azonnal megállt. Az egyik balesetben részes autó mellett egy nő feküdt a földön mozdulatlanul, a nő nem lélegzett.

A rendőrnő a helyzetet felmérve azonnal cselekedett: ellenőrizte, hogy az életjeleket nem mutató nő légútja szabad-e, majd mellkasnyomást alkalmazva megkezdte a sérült újraélesztését, amit a mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig folytatott. A mentők ezután stabilizálták a sérült állapotát és kórházba szállították a nőt.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek