Adathalászok támadtak az egyik bank ügyfeleire, riasztást adott ki a bank

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép illusztráció

Újra támadnak az adathalász csalók: most a Budapest Bank ügyfeleinek adatai vannak veszélyben.

Adathalász kísérlet történt a Budapest Bank és ügyfelei ellen október 4-én - írja a napi.hu. A pénzintézet arra figyelmeztet, hogy senki ne kattintson az e-mailben szereplő címre!

Az ügyfelek olyan, látszólag a Budapest Banktól érkező e-mailt kaphattak, amelyben arra kérték őket, lépjenek be az e-mailben küldött linken keresztül az internetbank fiókjukba. A bank arra figyelmeztet, hogy aki kapott ilyen e-mailt, törölje azt, és az e-mailben javasolt lépéseket ne kövesse, ne adja meg felhasználónevét és jelszavát. Ne kattintson az adathalász e-mailben szereplő linkre!

A bank az adathalász oldalt már letiltatta. Amennyiben valaki megadta az adatait, jelezze a bank ügyfélszolgálatán a 1440-es telefonszámon vagy bármelyik bankfiókban, és a bank felületén kezdeményezze jelszavának megváltoztatását is - írja a lap.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek