Így nyúlják le a Raiffeisen Bank ügyfeleinek adatait a csalók

Oszd meg másokkal!

Desktop

Elérték az adathalász kísérletek a Raiffeisen Bank ügyfeleit is. A napokban arról tájékoztatta a bank az online-, valamint mobilbankos ügyfeleit, hogy ismeretlenek a bank nevében megtévesztő tartalmú sms üzeneteket küldenek.

Általában nyereményjátéknak, banki akciónak vagy biztonsági ellenőrzésnek álcázzák az adatgyűjtést. Az eddigi tapasztalatok alapján elsősorban Androidos mobileszközöket érint a támadás, ezért azt kérik ügyfeleiktől, hogy körültekintően járjanak el az online- és mobilbank használata során.

A tájékoztatóban felhívják ügyfeleik figyelmét arra, hogy a Raiffeisen Bank semmilyen célból nem kéri sem e-mail-ben, sem SMS-ben a személyes adatok megadását.

A Raiffeisen Bank szolgáltatásai, alkalmazásai továbbra is biztonságosak. Ha a fent leírtakhoz hasonló emailt, SMS-t kapsz, azt kérik, jelezd a abuse@raiffeisen.hu címen, vagy a 06-40-48-48-48-as telefonszámon.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek