Mennyire féltsük a kocsinkat a lopástól?

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ellopott és az autóvadasz.eu oldalon 2013-ban bejelentett kocsik márka szerint
Ellopott és az autóvadasz.eu oldalon 2013-ban bejelentett kocsik márka szerint
Opel Corsa, Opel Astra, Renault Megane, VW Golf, Renault Megane Scenic, Toyota Corolla - ezek voltak a leggyakrabban lopott autótípusok tavaly az autovadasz.eu oldal szerint, az oda bejelentett 892 eltűnt kocsi alapján (ezek 91 százalékát Budapesten lovasították meg). 
 
Némi változást jelentett ez a tavalyi évhez képest, amikor Suzuki Swift, Renault Megane, VW Golf és Toyota Corolla volt a lopott kocsik típus-toplistájának élén. 
 
Márkákat tekintve Opel, Volkswagen, Renault, Suzuki, Ford, Toyota lett 2013-ra a tolvajok körében a legközkedveltebb sorrend, míg 2012-ben Volkswagen, Suzuki, Opel, Renault, Toyota, Ford márkák jártak az élen. A márkasorrend más, de a top 5-ben ugyanazok a márkák szerepelnek.
 
A magyarázat elég egyszerű: e márkákból fut a legtöbb autó hazánk útjain, így ezekre van nagyobb alkatrész igény is. A veszélycsoportban főként az 1 és 6 éves kor közötti autók vannak, hiszen ezek tartalmaznak olyan nagy mennyiségben eladható, jó minőségű alkatrészt, hogy megéri bontani őket.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek