Berki Krisztián jelenleg az ötödik helyen áll

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: mob.hu)

Hidvégi Vid pillanatnyilag a harmadik, a kétszeres világbajnok Berki Krisztián pedig az ötödik helyen áll lólengésben a londoni olimpia férfi tornászversenyének szombati selejtezőjében, és mindkettőjüknek komoly esélyük van, hogy bekerüljenek a jövő vasárnapi nyolcas döntőbe.

Előzetesen Berki és a brit Louis Smith számított esélyesnek. A hazai versenyző 15,800-cal nyitott, majd a francia Cyrill Tommasone is szép gyakorlatot adott elő (15,333). Az olasz Alberto Busnarinak sikerült még a bűvös 15 pont fölé jutnia (15,058).

Ezt követően jött az a vegyes csoport, amelybe a két magyar indulót sorolták. Az első olimpiáján fellépő Hidvégi nem izgult, és egy komoly 15,100-et tornázott, amivel a harmadik helyre ugrott. Jött Berki, a szám világ- és Európa-bajnoka, aki azonban egyszer csúnyán szétnyitotta a lábát, emiatt komoly tizedektől esett el, így meg kellett elégednie 15,033-mal, ami pillanatnyilag az ötödik helyre jó.

Tekintettel arra, hogy a selejtező csak későn este ér véget, elvileg még egyikőjük sem érezheti magát biztonságban a döntőt illetően, de mivel "papíron" kevés komoly lólengés-specialista van hátra, bizakodhatnak.A fináléba nyolcan jutnak be, de egy országot legfeljebb ketten képviselhetnek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek