masszázs

Szerző:
Angi masszázs - Relaxál-Lak
2019.08.03. szo., 20.47
Desktop

Svédmasszázs: felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, emésztés javító, fájdalomcsökkentő,megakadályozza a nemhasználatos izmok sorvadását, fokozza a szervezet védekező erejét, mozgásba hozza az energiát, relaxál, kikapcsol, ellazít, kényeztet, csökkenti a stressz hatását, kilazítja a kialakult görcsöket. Rendkívül hatékonyan alkalmazható betegségek megelőzésére, az egészség megtartására.

Reflexológiás talpmasszázs: különösen hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, mint öngyógyító módszer. Lélektani, lelki hatással a masszázs szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá, lelki fájdalmakban is segítséget nyújt.

Shiatsu meridian masszázs: az energiapályák mentén tenyér- vagy ujjnyomással hozza mozgásba azenergiát, kezelés közben az érzékelésen és az érintésen alapuló támogató kommunikáció valósul meg.

Irodai manager masszázs:  relaxáló, frissítő, pontnyomásos masszázs, amely a keringés fokozásával mozgósítja, felfrissíti szervezetünket, tehermentesíti a nyaki, háti és ágyéki gerincszakaszt, segít  a  dekoncentráltság és izommerevségek feloldásában és az általuk kiváltott betegségek megelőzésében.

+36 (20) 3163763
Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil