Arsenal Pékség (bezárt)

1042 Budapest, Árpád út 93. | +36-1-369-2262 | http://www.arsenalpekseg.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. június 29-én bezárt..

Az Arsenal Kft. 1991-ben alakult, az alapító tulajdonos által gondosan kiválasztott környezetben. A kiválasztás egyik legfontosabb kitétele az volt,hogy a szükséges felújítások után egy olyan pékséget lehessen elindítani, ahol működő, épített, téglakemencében történhet a termékek megsütése. Ez az elképzelés megvalósult és a mai napig működő – több mint 70 éves - kemencében készítjük a kovászos, tradicionális házi cipót és veknit.

Az épület maga még a háború előtt készült, már akkor is otthont adva egy pékségnek. Később államosították, majd bezárták, így nyílt lehetőségünk kibérelni az idősebb korosztály emlékeiben csak „Erzsébet utcai pékséget”. A teljes felújítás után a termelés 1992 június havában indult el, és legnagyobb örömünkre a vásárlóközönség elégedettségét fejezte ki termékeink és a hagyományokat tisztelő, követő munkánk elismeréseként.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek