Aevum Temetkezés - Nyár utca

1042 Budapest, Nyár u. 95. | +36-1-919-0884, +36-30-849-3538/nonstop ügyelet | http://aevumtemetkezes.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A temetkezési szakmán belül cégünk fő tevékenységi köre az elhunytak hamvasztásának lebonyolítása, a Budapesten történő temetések megszervezése, a belföldi elhunyt szállítások illetve a nemzetközi halottszállítások rövid határidőn belül történő teljesítése. Tevékenységünket teljes körű ügyintézés mellett végezzük.

Ügyfeleinket színvonalasan berendezett irodáink erre a célra kialakított helyiségeiben fogadjuk, méltó kegyeleti körülményeket biztosítva a zavartalan temetés felvételezésre. Mindegyik irodánkban kegyeleti bemutatóterem található, ahol személyesen megtekinthetőek a temetés során felhasználásra kerülő kegyeleti kellékek.

Cégünk Budapest területén jelenleg öt temetés felvételi irodát üzemeltet. Központi irodánk a belvároshoz közel az Erzsébetvárosban található, de rendelkezésre állunk még Angyalföldön, Óbudán, Újpesten és a Krisztinavárosban is.

Vállaljuk a külföldön elhunyt magyar állampolgárok hazaszállításának külföldi ügyintézését, a szükséges okiratok, engedélyek beszerzését, az elhunyt hazaszállítását Magyarországra és igény szerint a temetés teljes körű megszervezését.

Vállaljuk továbbá a Magyarországon elhalálozott külföldi állampolgárok holttestének a megjelölt országba történő hazaszállítását teljes körű ügyintézés mellett, követségi engedély beszerzését, külföldi partner temetkezések megkeresését, bevonását a helyi temetések ügyintézésébe.

Munkatársaink segítőkész szakemberek, akik azért dolgoznak, hogy a társaságunkhoz forduló Hozzátartozók minden kívánságát és esetleges rendkívüli kérését a lehető legrövidebb és legdiszkrétebb módon teljesítsék.

Kérjen tőlünk árajánlatot minden további kötelezettség nélkül!

Ha segítségre lenne szüksége vagy kérdése merülne fel hívja éjjel-nappal működő ügyeleti számunkat: +36 30 849 3538 vagy központi irodánk számát: +36 1 413 6800

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.00
Kedd08.00 – 16.00
Szerda08.00 – 16.00
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-919-0884, +36-30-849-3538/nonstop ügyelet
Email:info@aevum.hu
Honlap:http://aevumtemetkezes.hu
Facebook:https://www.facebook.com/aevum.temetkezes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek